11. Haftadayım ve aşırı idrar yolu enfeksiyonum var

Doktorum bana bir tedavi verdi. Ama 1 aydır geçmedi ne yapmalıyım.

2 Beğeni

İdrar yolu enfeksiyonu için evde kendinin yapabileceği çok bir şey yok maalesef. Doktorun tedaviyi değiştirir belki.

2 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Hala yanma olarak mı devam ediyor

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun :pray:

Çok geçmiş olsun canım yanma, kaşıntı, koku varsa doktorunuz farklı bir tedavi uygular

Geçmiş olsun,bendede kaşıntı var 3 aydır tedavi yapıyorum ama yine var

Evet baya yanma var

Asla gecmiyo bas belasi enfeksiyon bende de var vucuduma yayılmış ve erken doğum riskimiz var mutlaka doktoruna danış

Evde tek yapabileceğin Su iç hemde çok iç akşama kadar iç içe bildiğin kadar rahatlatacak seni emin ol çünkü benimde aşırı vardı yani benim kadar bu idrar yolu iltihabından yanma yaşayan yoktur sanırım su içe içe şuan hiç yok. Birde geçici çözüm olarak yani aşırı rahatsiz ediyorsa seni pet şişeye sıcak su koy uzan iki bacağının arasına koy özel bölgene denk getirmeye çalış suyun sıcaklığı hisset 10-15 dk sonra yanman geçer rahatlatacaktir seni ama dediğim gibi geçici çözüm bu genede denemeye değer emin ol

İdrar kültürü yapmasını isteyebilirsin doktorundan, kullandığın ilaca karşı enfeksiyonun dirençli olduğu için geçmiyordur Bol su içip sürekli tuvalete gidebilirsin dut kürü uygulayabilirsin birde taharetlenirken elma sirkesiyle seyreltilmiş su kullanabilirsin tuvalet kağıdı yerine havlu kullanabilirsin