11 günlük anne

Güzel kadınlar, güzel anneler.

11günlük annelik tecrübeme dayanarak tüm annelerin ayaklarına kapanmak istiyorum. Allah annelerimizin ayaklarına taş değdirmesin​:pray:t2:

9 Beğeni

Amin. İsteyen herkese nasip olsun

1 Beğeni

Aminnn onlar bizim baş tacımız allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin

1 Beğeni

Minik anne nasıl gidiyor annelik, konuya bakılırsa yorucu gibi görünüyor… Ancak her ne kadar küçük olsan da (:slight_smile: )çok iyi bir anne olacağına inanıyorum, seviliyorsun, dikkat et kendine.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah lohusaligin da hayırlı olsun annelik çok güzel sanada yakışıyor güzel yeni anne :rose::rose::rose::rose:

@Minnakanne merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişinizi​:smiling_face_with_three_hearts::purple_heart: aminnn :palms_up_together:t2: cennet boşuna annelerin ayakları altında değil…

Ayyy sen doğurdun bide 11günmü geçtiii maşşallah geç oldu acık ama lohusalığın hayırlı olsun

Yorucu ama harika bir duygu​:face_holding_back_tears: tesekkur ederim adminim canim, seni seviyorum​:gift_heart:

1 Beğeni

Tesekkurler bal kadin​:gift_heart:

1 Beğeni

Tesekkurler​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::sparkling_heart: ay gunler cok hizli

Ee nasıl bişi annelik.? Zorluğu dışında İlk bebeğin ilk deneyimin diymi :slight_smile:

Evet ilk​:face_holding_back_tears: Annelik tarif edilemez bir duygu, bu kadar sevgiyle nasil başa çıkacağımı hiç bilmiyorum​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni