11+5 Doktor Kontrolüm

Merhabalar, öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Biz bugün 11+5 olduk kontrolümüz vardı ve ense kalınlığımıza bakıldı sonuç 1mm çıktı doktor her şey normal dedi. Ama burun kemiğini göremedik çünkü eliyle burnunu kapatmıştı ve ben bir tık kilolu olduğum için doktorumuz yağ tabakasından dolayı da eliyle yüzünü kapadigindan dolayı da net seçemediğini söyledi haftaya tekrar gel pozisyon aynıysa bir yoralim seni biraz bana zaman ayır biraz daha da büyümüş olur hem net görürüz ikili testimizi de yaparız dedi. Ama ense kalınlığı falan normal kalp atışları da aynı sekilde bir problemimiz yok dedi. Ama asıl sorum şu biz normalde bugün 11+5iz ama ultrason kağıdında 12. Hafta olarak yazdı ve sekreterine 12. hafta olarak girelim dedi. Aklımdaydı neden olduğunu soracaktım fakat sonra unuttum. Neden bu şekilde oluyor bir fikriniz var mı ?

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla doktorlar atıyorum 11+5 değil de direk 12 gibi sayıyor çünkü benim e nabızda da şuan mesela 10+6 yım e nabızımda 11 hafta yazıyor direk

1 Beğeni

Direk yuvarlama yapıyorlar o zaman şimdi anladım çok teşekkür ediyorum, ense kalınlığımız normal ama burnunu kapadığı için aklım burnunda kaldı. Onda da herhangi bir problem yoktur diye düşünüyorum. Bana fetal DNA ve ikili testten bahsetti. Siz yaptirmiş mıydınız?

1 Beğeni

Evet şimdi anladım çok teşekkür ediyorum demekki direkt haftaya yuvarlıyorlar

1 Beğeni

Merak etmeyin bir sorun olduğunu düşünmüyorum :smiling_face: birşeyden süpelenseydi doktor söylerdi birdaha gitmeden beş dakika önce çikolata falan yiyin bebiş haraketlensin 12 de yaptırcam bende benim ikiz gebelik

Bu gittiğimde de yedim aslında gitmeden önce ama uyuyordu sabah çok erkendi ben uyanamadım çocuk nasıl uyansın diye düşündüm kendi kendime :joy::joy::joy:

Bu arada Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin ve rabbim bol bol enerji versin size

1 Beğeni

:joy::joy: mantıklı siz içinizi ferah tutun

11+5 demek 12. Hafta demek zaten

Ultrasonda bebeğin 1-2 hafta ilerde ya da geride olması normal. Son haftalarda yakalıyorlar kendi haftalarını

Evet evet düşünemedim, önceki gittiğimde yuvarlamadan yazıyorlardi o yüzden bir acaba mi olmuştum şimdi nedenini anladım ama

Biz tam haftamizdayiz çok şükür işte sadece öyle yazınca nedeni ne olabilir acaba diye bir sorguladım, çok teşekkür ediyorum yanıtınız için :pray:

1 Beğeni

Rica ederim :blush: