11+2 gebelikte karnım çıkmaya başladı normal bir durum mu acaba bir kaç gündür belirgin oldu
B3nim 9 dan itibaren başladı belirgenleşmeye
Bende zaten hafiften göbek olduğundan hiç dikkat etmedim daha yeni göbeğimi ölçüp biçmeye başladım
Normal. 10. Haftada şişkinlik de çok oluyor. Bir de ben karnim bir an önce çıksın isterdim.
Benimde göbeğim vardı gebelik öncesi ama azdı pantolon tayt giyince hemen toparlanır di şimdi tayt giyince sanki göbeğim el salliyo ben burdayım diye @Eda
Evet vallahi şişkinlik te var ama değişik belli benim tombiklik göbeğim değil bu göbek @Cansu erken dönemde biraz kilo aldım ödem de ara sıra oluyor kurabiye hamuru gibi parmağımı kollarıma bacağıma bastırınca izi çıkıyor
o haftalarda bazen karın kendiliğnden şişiyor,yemekten dolayı sabahları bj bakıyordum karnm küçük yemekten sonra büyük tabii herkesin karın yapısı farklı ola biliyor sizin gibi erken görünen de 6aylıkda görünen de var
Bir de bacak diz altı ön kısmına öyle bastırır mısın? Beyazlık olup yavaş yavaş deri kendi haline dönuyor mu?
Sanki biraz ödemi tarif eder gibi oldun.
Haftaya cuma doktoruna söyle istersen. Her ihtimale karşı bilgisayarına not alır.
Kilo alımı ister istemez oluyor. Bol bol sağlıklı beslenin kendinize yüklenmeyin
Benim de öyleydi
Benim 9 dan başladı
Aynen öyle oluyor ayak bileklerim kollarımda dirsek ve el bileği arası hamur gibi arada şekil alıyor özellikle yolculuktan sonra. Eşim ayrı yerde ben ayrı yerde bir araya geldiğimiz de kurabiye görüntümü o da görüyor pofuduk halimi tayin olmadı 1 yıl idare edeceğiz doktorum heyet raporu verebilirse uzun yoldan dolayı o zaman eşimin yanina evime gidebileceğim inşallah doğum öncesi sonrası Gidiş geliş 300 km yol . Boşuna tombiş bir kurabiye olmadım @Cansu
Benim ödem ve şişkinlik te var ama şişkinlik azaldığında bakıyom yok gerçekten bebiş göbeği oluştu bende de @Glsh887
Dikkat edin kendinizi çok yormayın inşallah rahat güzel bir hamilelik olur
İç karın yapısıyla alakalı olan bir durum @Flz bana sağlık ocağındaki dr bile çok gülmüştü karnım haftama göre çok büyüktü diye.
Benimde bu hafta belirmeye başladı kendimi çok ilginç hissediyorum @Glsh887
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim hepimizin hamileliği rahat geçsin inşallah. İnanın dinlenmeye zamanım olmuyor yol beni çok yoruyor @Cansu
Umarım güzel hamilelikler geçiririz @Flz
Bende zaten Göbək vardı simdi hiss etmiyorum bazen böyük Gozukuyor kendi kendime diyom acaba bebekmi yoksa öz gobeyimi saskinim
İnşallah inşallah coook aminnn. Bugün biraz kasik ağrılarım var bazen sert şekilde de hissediyorum biraz endişeliyim arada korkudan lavaboya gidiyorum inşallah kanama yoktur bir terslik olmaz diye @Glsh887 inşallah rahim büyüdüğü içindir