10+4 göbüş çıktı

Kızlar bayadır aranızda yoktum 6. Haftadan beri dünya ile bağım kopmuş halde sadece uyuyor ve kusuyordum :frowning: Çok şükür 2 gündür daha iyi gibiyim en azından daha az uyuyorum. Benim sorum şu son 1 haftada aniden göbeğim çıktı. Şuan 10+4 haftalık olduk. İlk hamileliğimde gexe şişer sabah inerdi ama bu göbek bariz şekilde duruyor ve hamile taytı giymeye başladım bile ikinci bebekte göbek erken çıkar diyorlar ama bu kadar erken çıkar mı bilmeyen bile hamile misin diyor. Acaba ikiz olabilir mi neden böyle olmuştur tek bebek için erken değil mi kafam çok karışık ikiz diye korkuyorum açıkçası en son 8 haftada gittim tekti bebeğim. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın bu arada kafam hala aymıyor da :smiley:

1 Beğeni

Yaaa sevindim fotoğraf paylaşır mısınız inşallah gönlünüzde ki neyse o onu verir rabbim sana​:smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick:

2 Beğeni
  1. haftada karın çıkmaz genelde, ikiz gebeliklerde de çıkmaz diye biliyorum. Bence gaz şişkinliği canım
2 Beğeni

Atabildim inşallah oldu mu :smiley::smiley::smiley:

3 Beğeni

Öyle bir rahatsızlıkta hissetmiyorum gaz gibi ama ilk zamanlar çok belli değildi ama artık göze batıyor. Tabi kocaman değil ama normal göbek gibi durmuyor :smiley:

1 Beğeni

İlk doğumumdan kalma göbeğim vardı benim de. Belki sizde de şişkinlikle beraber o göbeğiniz çıkmıştır. Daha bebişin tüm vücudu tam oluşmadı ki hemen karından belli olsun annesi :face_with_hand_over_mouth::blush:

1 Beğeni

Ayy canım bende 9 hftalığım benimde göbeğim aynı böyle çok erken çıktı diom ama şöyle bi şey varmış bazı insanlar hamile olduğu fiziksel belli eder bazıları son aylara yakın belli edermiş. BiZ biraz erken belli ettik

1 Beğeni

Yanlız değilsin bende böyleyiö M​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Ben pilates egitmeniyim, kilo düşme ve kas artiş doneminde hamile kaldım. Karnım dümdüzdü hatta kaslarim belirginlesmeye başlamasina ragmen 10. Hafta da benim de karnim çıktı:blush: Hatta kabizlik ve gaz sorunum olduğu icin gun icinde 6 7 aylik hamile karnına dönüyordu iyice. Hepimizin anatomisi farklı, kiminin pelvik kaslari, rahmi esnek, kiminin karin kaslari daha sıkı :blush:

1 Beğeni

Neyse ki en azından yalnız değilmişim kızlar bu iyi ikiz diye korkmayayım :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: