10+ 2 şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı

10+2 gebeyim fakat burnum tıkalı başım çatlıyor uyuyamıyorum bu durum nasıl geçer yaşayan var mı?

Baş ağrısına eşlik eden görme bozukluğu baş dönmesi bayılma günde 5 kereden fazla kusma Ateş gibi şeyler eşlik ediyorsa önemli olabilir doktora gidin mutlaka. Sadece baş ağrısıysa hormonlar sebebiyle de olabiliyor bende zaten kronik migren sorunu olduğu için kendime normalde uyguladığım şeyleri yaptığımda geçiyor baş ağrısı. Kafa ve enseye buz koymak migren taşı kullanmak karanlık ve sessiz ortamda dinlenmek uyumak stresten uzak durmak iyi gelir. Onun dışında migrene iyi gelen müzikler diye YouTubea yazarsanız çıkan ses frekansları da baş ağrısını rahatlatabilir. Geçmiş olsun :heart:

Teşekkürler :white_heart:az önce hastaneye gittim parol falan verdi bakalım

1 Beğeni

Ayyy başşş ağrısı özellikle 2.aya girdiğimde kafam bana ait değil diyordum çok değişik ve şiddetli bir ağrı hiç yaşamadım daha önce böyle birşey, 1 ay boyunca hergün o ağrıyla yatmaya çalişiyordum sabah kalktığımda kafam kazan gibiydi, Allah a çok şükür bugün 13 hafta olduk yaklaşık 2 haftadır yaşamadım inşallah hiç yaşamam, sizede çok geçmiş olsun, bu arada parol baş ucumda yatıyordum yaşayan bilir ancak, tabi şimdide kasıklarım çok ağrıyor vajına üstüm şiş gibi biri bitiyor biri başlıyor kısaca :person_shrugging:ay çok uzattım ama gerçekler, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

1 Beğeni