5+4 deyim henuz. Son 10 gunde bildiginiz 2 kg aldim. Su an stres oldum.
Tabi sigarayi birakmam da istahimi acti. Hayat tarzimi da degisyirdim ama 2 kg insanlar ilk 3 ayda bile almiyor sanirim? Normal olmagini dusunuyorum. Istahim inanilmaz acik. Sizce diyetisyenle mi hamileligi gotursem yoksa bu surec gecici mi?
Lutfen akil verin.
Boyle giderse pek iyi olmayacak gibi cunku…
Benimde aynı böyle başladı ve hep ödem topladı vücudum 35 haftadayım hala da çok ödemliyim yani doktorum da her kadın farklı geçirir dedi her kadının hamilelik süreci ve kilosu bence vücut yapısına aile genetiğine bağlı biraz
Ya benimde istahim çok açıktı 3 ay olucaz bikac güne bende aldim baya kilo simdilerdede istahim yok kokulara hassasiyet fln basladi yiyemiyorum adam akilli bisi normal kilo almamiz ben geri verdim 3 kilo sizdede öyle olur belki he bide aşırı kilolu degilseniz bu kdr kafaniza takmayin
Başlarda benim de iştahım iyiydi 6. Haftadan sonra bulantı ve tiksinmelerden dolayı hiç bişey yiyemedim ve 3 kilo verdim şu an 16 haftalığım daha verdiğim kiloyu bile alamadım. Eğer bulantınız olursa ki inşallah olmaz zaten verirsiniz kafanıza takmayın
Hamileliğimin basından beri hep kilo aldım vermedim. Cünkü miğde bulantısı, kusma yasamadım belki 8 defa kustum ilk 3 ayda sadece. Bu sebeplede ne sabit kaldı kilom nede zayıfadım. Yani biraz rahat geciyorsa hamilelik payı olabilir sizdede. Hamur işi şekerli gıdalar pek tüketmemeye calısın. Size ve bebege faydası olacak seyler yiyin illaki kilo alımı olucak ve yaz gebeliginde ödem durumuda cok sık karsışasılan bisey